Principis cat

1. Concentració: Respondre a la imaginació aprenent a pensar com la marca que estem publicitant.

2. Treballar amb el text: Desenvolupar l'habilitat de descobrir el sentit del briefing. Quines idees estan contingudes en l'actuació.

3. Circumstàncies donades: Utilitzar l'escenari del client per crear el món del producte a través de la realitat.

4.  Unitats i objectius: Dividir la campanya en unitats sensibles que puguin ser treballades individualment. Definir cada unitat del rol per un desig actiu d'objectius, enlloc d'una mera idea "literària".

5. Treballar amb els sentits: Descobrir la base sensorial del treball, la memòria afectiva. Treballar des de sensacions petites fins a fer-les créixer. Expandir-les. Comunicar-les.

6. Comunicació i contacte: Sempre que sigui necessari, interactuar amb altres professionals del sector sense violar el contingut del briefing.

7. Sentit de veritat: Diferenciar entre allò humà allò artificial.

8. Relaxació: Eliminar la tensió física. Relaxar els músculs mentre es fan les presentacions.

9. Lògica i credibilitat: Descobrir que la suma d'aquests objectius combinats provoquen consistència i coherència en el desenvolupament de qualsevol campanya.

10. Estat mental creatiu: La culminació automàtica de tots els passos previs. Els grans actors són els que escolten tot el que ocorre en escena: al seu director, al company de repartiment, a l'encarregat de l'atrezzo. Surt a l'escena amb nosaltres, no quedaran localitats per a la teva estrena.