fbpx

Notícies i novetats

Blog

Sabem el que passarà el 2020. I tu?

El món digital i les xarxes socials evolucionen constantment i cada any ens sorprèn amb noves tendències i iniciatives. Des de Marlon Branding et parlem de 6 tendències que entraran amb força en el proper 2020.

1. Creix la importància del social e-commerce

Les empreses arriben per a quedar-se a les xarxes socials. A través d’iniciatives de Social e-commerce les marques venen productes, serveis i continguts a través de les xarxes. Els usuaris ja no han de sortir de les apps per a realitzar compres a través de cercadors.
2020 és la nova era del ecommerce amb Instagram com el seu ambaixador per excel·lència.

2. Les interaccions entre perfils estaran per sobre del contingut

Les xarxes afavoriran la interacció en xarxes per sobre del contingut exterior que enllacin les marques en els seus respectius comptes. Les empreses aconseguiran l’èxit en xarxes proporcionant relacions i comunicacions entre els perfils.

3. Incrementarà el valor del contingut que generen els usuaris

El contingut generat per l’usuari és qualsevol forma de contingut, imatges, vídeos, arxius de text o d’àudio que es publica en línia en les xarxes socials. Les marques poden utilitzar aquest contingut en les seves pròpies campanyes de màrqueting, una vegada que hagin obtingut el permís del propietari del contingut.

El “engagement” que genera una persona aliena a una marca parlant de la mateixa serà superior als esforços de publicitat de l’empresa per fer-se visible.

Et pot interessar: Ajudes a la creativitat

4. El context màrqueting en cada etapa de la venda

La personalització de les ofertes a cada consumidor és un dels grans reptes de 2020. El context màrqueting, que no content màrqueting, té com a objectiu reconèixer a l’usuari quan interactua en els diferents canals de difusió.

Consisteix, bàsicament, a obtenir informació i dades dels usuaris en temps real tenint en compte el seu context. De manera que les empreses puguin enviar el missatge adequat a cada persona i en cada situació. Tot això amb la finalitat d’aconseguir que els potencials clients de la marca visualitzin la publicitat en el moment oportú.

5. El benestar social com a recurs

Els usuaris són cada vegada més conscients de la repercussió que les xarxes socials tenen per a la salut mental i han impulsat un moviment social per a disminuir el temps en línia en aquestes plataformes. Les xarxes socials com a empreses han reaccionat davant aquesta tendència implantant mesures com l’eliminació de likes. En 2020 es podran veure majors esforços des d’aquestes empreses per a no perdre més perfils.

6. Els microinfluencers irrompen amb força

Començaran a ser els grans protagonistes de les xarxes i els preferits per les marques per a promocionar els seus productes i serveis. Les empreses han comprovat que obtenen majors beneficis quan negocien una promoció amb un microinfluencer (500-10.000 followers), ja que compta amb major credibilitat entre la seva comunitat.

marlon branding, desembre 2019

Dissenyem la teva felicitació de nadal
Ajudes a la transformació digital

Publicacions relacionades

Hola, et podem ajudar?