fbpx

Notícies i novetats

Blog

Ajudes a la creativitat

Premis ADCE

Encara que no el creguem, la creativitat també és premiada. La celebració d’actes com el Festival de Creativitat Europeu amb el lliurament de premis ADCE Award (Art Directors Club of Europe) ho demostren.

El 2019 ha culminat la sisena edició d’aquest festival en el Disseny Hub de Barcelona, on es van fer lliurament dels ADCE Best of European Design and Advertising Awards, amb 28 edicions a la seva esquena. Sent l’únic espai de competició internacional que parteix de treballs reconeguts en les competicions més prestigioses en l’àmbit nacional.

Un impuls per a l’art

Aquest lliurament de guardons té com a intenció educar, donar valor al treball creatiu i visibilitzar-lo, a més d’unir als millors en aquest terreny, per la qual cosa és denominada la “lliga de campions de la creativitat”. També, persegueix com a propòsit reflectir valors europeus tals com la inclusió i la diversitat, la sostenibilitat i responsabilitat social, la cura mediambiental, la justícia o la lluita per la igualtat i la llibertat, entre altres qüestions.

En aquesta jornada, Espanya va sortir victoriosa amb la recepció d’11 premis (quatre ors i set plates), a més de 13 nominacions. Però la gran protagonista de la nit va ser Paula Guallar Sancho, que es va emportar a casa un Gold Award pel seu projecte “Block to block” per a BAU (Centre universitari de Disseny) en la categoria European Student, amb el qual ja havia rebut el premi Young Talent 2019.

Block to block

És una iniciativa que convida a pensar i a conèixer. Què ens envolta, per què la societat és de determinada forma, com podem prosperar, per què hem d’evolucionar i cap a quina direcció volem fer-ho. Aquest projecte proposa un espai de lliure comunicació als balcons de diferents edificis a Barcelona. Els balcons representen un espai entre el privat i el públic que difonen missatges amb la intenció de fer reflexionar a aquella persona que ho llegeixi. Cartells amb frases subliminars penjats d’ells són una nova forma de comunicació i de crear consciència en la societat actual.

A més de les frases, en el projecte s’ha inclòs un diari d’ampli format on es condensen algunes reflexions d’aquest tipus. Tot això amb la idea que es produeixi un diàleg i converses entre els transeünts.

Et pot interessar:PREMIS CACTUS 2017

Ajudes a la creativitat

Per tant, això ens recorda que encara hi ha interès per les ments en constant acció, la creativitat i l’art. L’organització de premis ADCE, entre altres, i les ajudes com les que llança Europa Creativa amb “Makers mobility” o “Pilot Project for Cultural and Creatives Industries” contribueixen a reforçar aquest sector.

marlon branding, novembre 2019

Si vols ser el primer, BERT t'interessa
BLACK HAT SEO

Publicacions relacionades

Hola, et podem ajudar?