Política de Privacitat

L’ús dels serveis de Marlon Branding suposa l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat, que regula el tractament d’aquesta informació, de les seves claus d’accés al servei i les mesures de seguretat implantades que eviten l’accés, modificació o eliminació dels nostres fitxers per part de persones no autoritzades. Aquests fitxers es troben degudament inscrits en el Registre de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Marlon Branding pot recopilar informació personal en el moment del registre, quan vostè usa els serveis o visita les pàgines de Marlon Branding o pàgines relacionades amb el contingut ofert dins de Marlon Branding.

TITULAR DEL LLOC WEB I DE LES DADES RECOPILADES

 

Nom Comercial: Marlon Branding
Propietari: Miquel Pujadas
DNI: 40317521Q
Email: miquel@marlonbranding.net

 

Mitjançant aquesta política de privacitat informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

FINALITAT D’AQUESTA WEB I DE LA RECOPILACIÓ DE LES DADES

 

Informem que les dades que els usuaris voluntàriament ens facilitin a través d’aquesta web seran incorporats als nostres sistemes de bases de dades amb la següent finalitat:

 

  • En el cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis: per a enviar informació sobre la consulta realitzada.
  • En el cas de subscripció: per a enviar newsletters, així com comunicacions comercials o de promocions.

DRET DE DESISTIMENT

 

Qualsevol usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa des del propi email rebut o enviant-nos un correu electrònic a miquel@marlonbranding.net indicant en l’assumpte: Drets RGDP i adjuntant fotocòpia del DNI.

Garanteix en tot cas l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, en els termes disposats en la legislació vigent.

CONSENTIMENT

Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l’usuari atorga el consentiment inequívoc a Marlon Branding, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat d’aquests, perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, comprar o rebre informació dels nostres productes i serveis.

PROVEÏDORS I TERCERS

 

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal.

Com a encarregats del tractament de dades, Marlon Branding té contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de la normativa de protecció de dades:

Hosting: Guebs (GUEBS CLOUD HOSTING S.L.)
Plataforma web i gestió de comentaris: WordPress.org (Automattic Inc.)
Privacitat de fonts de rastreig utilitzades en aquest lloc: Google LLC

 

Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la destrucció total de les dades.

Ens reservem el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.