DESCOBREIX ELS NOSTRES SERVEIS

Som una agència creativa de comunicació 360º de serveis plens amb un ADN digital: Naming, Branding, Disseny Gràfic, Desenvolupament Web (E-commerce, Market places, blogs, Landing pages…), Social Media, Community Management, Posicionament SEO i SEM, Màrqueting Digital i Inbound (E-mailing, Influencers, Viralització, Insights…) Dissenyem conceptes, marques i històries per arribar i contactar amb el públic objectiu. Les marques si volen ser rellevants han de provocar experiències positives els seus targets i nosaltres ens convertim en els primers AMBAIXADORS de les MARQUES que representem per convertir-les amb marques EXPERIENCIALS amb la mesura del possible.

01.

COMUNICACIÓ

Som una agència de comunicació integral, comunicació 360°.
Espera! Què vol dir comunicació integral? Doncs que el nostre servei és més que una llista de coses que podem fer per a tu. A partir d’un PLA de COMUNICACIÓ, planifiquem i programem diferents accions de comunicació per rendibilitzar la teva inversió. I tu, comuniques correctament el teu producte/servei?

02.

NAMING

Trobar un nom potent amb un concepte fort és el principi bàsic del naixement de tota empresa. Una bona sonoritat, que sigui curt, que traspassi fronteres… aquest és el ser o no ser de qualsevol marca.

03.

DISSENY

El disseny és l’organització de materials i processos de la forma més productiva, en un sentit econòmic i amb un equilibrat balanç de tots els elements necessaris per complir una funció.És la cerca de l’equilibri entre tots els elements necessaris per complir la funció que cada producte o servei requereix. El disseny és l’essència de cada marca. Els conceptes han de ser únics i la passió per l’estètica ens implica a buscar constantment noves expressions estètiques.

04.

BRANDING

L’art, ciència o disciplina de crear i gestionar marques. A partir de grans conceptes creem les marques. Som orgullosos ambaixadors de grans marques. Invertir amb la marca implica guanyar amb notorietat i desmarcar-te de la competència. A què esperes? Els diners no dormen.

05.

PUBLICITAT

Portem la publicitat en el nostre ADN. Hem treballat amb grans agències publicitàries multinacionals, amb grans clients: Seat, Grupo Inditex, Generalitat de Catalunya, La Caixa, Intermón Oxfam, Novotel, Porsche, Grupo Agbar… Grans marques que ens han aportat un know how. La publicitat és l’art de fomentar el consum d’un producte o servei. Som uns apassionats d’aquest món.

06.

WEBSITES & CO.

Plataformes accessibles, atractives, usabilitat: Websites, botigues on-line, market places, portals, landing pages…
Avui internet és el pa de cada dia. Hem de formar part del dia a dia dels nostres clients. Hem d’estar presents digitalment i ser protagonistes. Això vol dir que ja no serveix el fet de tenir una web, no! Has de tenir una web diferent, que vengui i ben posicionada. Tot el que no sigui això formarà part del paisatge. Heu d’intentar ser els protagonistes del vostre sector a la xarxa.

07.

SOCIAL MANAGEMENT

Estem en una revolució digital on el target codifica diferent i és omnicanal. Això vol dir que la comunicació directa, personal i interactiva de les empreses/serveis és essencial per obtenir una reacció positiva en el públic al qual ens dirigim. Un bon PLA SOCIAL MEDIA ens permetrà visualitzar punts tan importants com aquests: Estratègia digital. Estratègia de continguts i Branded Content. Experiència del client/usuari. Analítica i Dades. A partir d’aquí ACTUEM:

Parlem d’incrementar likes, de crear una opinió favorable amb comentaris, de viralitzar continguts, d’establir uns criteris de comunicació que permetin a la marca definir els seus valors… Fes like o comparteix.

08.

MÀRQUETING DIGITAL / INBOUND

Dinamització dels perfils. Potenciar l’Engagement de cada marca. Anuncis, incrementar comunitat i interacció d’usuaris. Social Selling o escolta activa. Blogging / Influencers. Insights (instruments d’anàlisis i estudi de mitjans per un assessorament complet, rigorós i eficient).
Recordeu que la nova generació té un ADN digital i el nostre futur també.

09.

POSICIONAMENT

Posicionament SEO: optimització del lloc web (implementació de metaetiquetes, arquitectura web, etc.), contingut de qualitat i original, estudi de les paraules clau a utilitzar a més de cuidar el disseny i la usabilitat de la web.
SEM (Search Engine Marketing) es busca obtenir major visibilitat mitjançant campanyes d’anuncis de pagament.

El posicionament de marca és VITAL per qualsevol empresa, producte, servei o institució. Consisteix en aconseguir una situació privilegiada en la ment del consumidor. El nostre servei de CONSULTORIA/ASSESSORIA digital permet trobar els canals per aconseguir-ho.

10.

ESDEVENIMENTS

Un esdeveniment és el resultat final d’una suma de diversos factors: creació d’un concepte creatiu diferenciat, recerca d’un espai original, convocatòria, personal, invitacions, imatge, decoració, artistes, música, etc. Les grans marques estan entenent que per ser diferencials han de fer un pas endavant i ser EXPERIENCIALS.

11.

FORMACIÓ

Oferim solucions integrals de formació personalitzada amb exemples pràctics a emprenedors i treballadors d’empreses, ens adaptem a les necessitats formatives de la teva empresa i combinem per als nostres cursos metodologies i formats: elearning, Presencial, InCompany o Blended Learning.

12.

CONSULTORIA

Vols posar en marxa nous projectes? reestructurar el teu negoci a nivell digital o arrencar-ne un de nou? t’ajudem a organitzar idees, conceptes, implementar estratègies i emprendre les diferents fases del projecte, des del brainstorm inicial fins al desenvolupament i execució d’aquest.

FER-HO BÉ I FER-HO SABER

CREATIVITAT AL PODER!

TREBALLEM JUNTS!