fbpx

Notícies i novetats

Blog

Com crear un eslògan inoblidable?, aquí teniu uns consells!

eslògan inoblidable

Eslògan inoblidable:

Alguna vegada t’has preguntat per què alguns eslògans es queden gravats a la nostra ment mentre que altres s’obliden ràpidament? La resposta és la capacitat de crear un eslògan inoblidable que ressoni amb la teva audiència.

En aquest article, us donarem alguns consells clau perquè puguis crear un eslògan efectiu i perdurable per a la teva marca.

Coneix la teva audiència:

Abans de començar a treballar al teu eslògan, és fonamental comprendre a qui et dirigeixes. Investiga a fons la teva audiència objectiva, descobreix-ne les necessitats, els desitjos i els valors. Això us ajudarà a crear un eslògan que connecti emocionalment amb ells.

Sigues concís i clar:

Un eslògan ha de ser breu i fàcil d’entendre. Utilitza paraules senzilles i evita l’ús de tecnicismes o argot. A més, assegura’t que el missatge transmès sigui clar i directe, sense lloc a ambigüitats.

Destaca la proposta única de la teva marca:

El teu eslògan ha de reflectir la singularitat de la teva marca i allò que la distingeix de la competència. Identifica quina és la teva proposta de valor únic i destaca-la al teu eslògan.

Fes servir la creativitat:

Un eslògan creatiu i original té més probabilitats de captar l’atenció de l’audiència. Juga amb les paraules, usa rimes, al·literacions o jocs de paraules per fer-ho memorable.

Inspira emocions:

Els eslògans més impactants són aquells que generen emocions a les persones. Apel·la als sentiments de la teva audiència, ja sigui a través de l’humor, la inspiració o la nostàlgia. Això ajudarà a crear un enllaç més fort entre la vostra marca i els vostres clients.

Fes proves i sol·licita retroalimentació:

Un cop hagis creat alguns possibles eslògans, prova’ls amb la teva audiència o amb persones de confiança. Demana la seva opinió i considera els seus comentaris per millorar el teu eslògan final.

Mantingues la coherència:

Assegura’t que el teu eslògan estigui alineat amb la identitat i els valors de la teva marca. Has de ser coherent amb la teva imatge corporativa i transmetre el missatge adequat.

Recorda que crear un eslògan inoblidable fa temps i esforç, però els beneficis que pot aportar a la teva marca són enormes. Segueix aquests consells i podràs desenvolupar un eslògan que es quedi a la ment de la teva audiència i enforteixi el teu posicionament al mercat.

 

 

Apple treballa en eines d'IA que podrien desafiar OpenAI i Alphabet.
UX i UY l'experiència que transforma el teu negoci: Maximitza l'impacte
Hola, et podem ajudar?