Per què marlon branding?

Després de 10 anys treballant a BCN amb agències multinacionals de comunicació, el 2005 vam nèixer amb la clara intenció de marcar tendència, apostant per la creativitat i pel màrqueting digital des dels seus inicis. Avui podem reafirmar que ens il·lusiona especialment els conceptes disruptius i fer les coses diferents. Treballem per ésser una plataforma de idees brillants que planificades i programades estrategicament es convertiràn en co-protagonistes per incrementar vendes o serveis als nostres clients. T’atreveixes?

The marlon branding method ®

L’èxit consisteix a entendre i aprofundir en l’ànima d’una marca, per així poder fer bona comunicació d’ella. Treballem cada dia perquè les marques tinguin VALOR, CREDIBILITAT I SINGULARITAT.

A marlon branding analitzem els INSIGHTS que mouen el target de cada MARCA O EMPRESA per explicar a partir del STORYTELLING una HISTÒRIA que ens hi sentim identificats o que ens provoqui a l’acció i que no formi part del paisatge.
Les persones en una marca, no busquen productes o serveis; busquen experiències i a partir d’aquí la importància del màrqueting experiencial.

La capacitat de transmetre EMOCIÓ és el més important en un món dominat per la tecnologia

Els teus clients no compren el teu producte o servei, compren l’emoció que els hi fas sentir. T’AJUDEM?

La comunicació on-line i off-line d’una marca requereix notorietat i un concepte creatiu disruptiu que desperti els insights del target de cada marca

CREATIVITAT

Invertir en conceptes per diferenciar als nostres protagonistes: els clients. Planifiquem i programem accions de comunicació amb un objectiu: VENDRE i CREAR IMATGE DE MARCA.

A marlon branding hem volgut recrear l’atmosfera de lliure expressió que podia respirar-se a Actor’s Studio. Som un equip multidisciplinari format per professionals de l’àmbit de la psicologia, la programació d’entorns digitals, influencers, el disseny gràfic o les ciències de la comunicació. Volem ésser el teu partner.

NOTORIETAT

Treballem amb l’actriu Notorietat, la star glamurosa Creativitat i l’actor impecable INVERSIÓ. El nostre equip és multidisciplinari i amb experiència. Posa l’ànima en cada detall i dóna el millor en cada seqüència.

La nostra filosofia es basa en la taula rodona, en l’eliminació de condicionants o prejudicis que limiten la creativitat, en la imaginació constructiva. Bevem de l’escola de Stanislavski perquè només aprofundint en el esperit d’una marca pot fer-se una bona publicitat d’ella. Si vols pots, si pots: truca!

ON-LINE_CROSSMEDIA

Consultoria i agència de màrqueting on-line. La transformació digital implica canvis i passos de gegant per aconseguir els rendiments proposats. Posicionar una marca implica una estratègia ASERTIVA i PROACTIVA de diferents mitjans: programació, disseny i posicionament web, estratègies SEO i SEM (PAID MEDIA), social media, community management, branded content, reputació on-line, e-mailing, web app, analítica i dades…Les noves generacions tenen un ADN digital que implica un nou llenguatge: diferent, innovador i personal. Estem preparats, i tu?

OFF-LINE_CROSS MEDIA

Enfocats a resultats, parlem de rendibilitat, cada acció recomanada representa una inversió per a la marca. Disposar com a PARTNER d’un DIRCOM (director de comunicació) et permet una avantatge diferencial respecte a la competència. Plans de comunicació eficients, conceptes publicitaris trencadors, un branding que destaca, un disseny gràfic on cada detall compta, un naming original, una retolació cridanera o un esdeveniment experiencial fan de la teva marca un referent en el mercat pel target que ens proposem. Comencem?

Director Creatiu
Miquel Pujadas
Social Media
Jordi Gamell
Web i Digital
Jordi Puig
Dissenyador Gràfic
Jordi Peña
Community Manager & Social Media Strategist
Adrià Uyà
Secretària i RRHH
Rita

ELS NOSTRES PRINCIPIS

JUNTS ANEM MÉS LLUNY

 SOM FACILITADORS D’IDEES!

BUSQUES UN PARTNER?