Què és Kit Digital?

És un programa d’ajudes que posa a disposició el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital l’objectiu de la qual és finançar els costos de transformació digital de les petites i mitjanes empreses en tot el territori nacional.

El Kit Digital està dotat de 3.067 milions d’euros, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU i està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

Lloc web i presència a internet

Website. Concepte, disseny, programació, maquetació i posicionament bàsic.

Des de 2500 €

 

Comerç electrònic

BOTIGA ELECTRÒNICA. Concepte, disseny, programació, maquetació, posicionament i passarel·la de pagament en línia.

Des de 3000 €

 

Gestió de Xarxes Socials

Gestió de les xarxes socials. Disseny, maquetació i realització posts pertinents. Publicacions i viralització  de continguts. Creació de concursos i sorteigs. Dinamització mensual.

Des de 425 €/mes

A qui va dirigit?

Aquestes solucions digitals estan dirigides a les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms dins de qualsevol sector o tipologia de negoci.

S’ofereix una bonificació digital amb una ajuda econòmica que permet accedir a una o diverses solucions digitals de les disponibles en el catàleg.

Quan és la primera convocatòria?

Ja estan publicades les bases reguladores del programa Kit Digital, i a marlon branding estem llestos per a convertir-nos en agent digitalitzador i guiar-te en el procés. Està previst que la primera convocatòria surti al febrer de 2022 i anirà dirigida a Pimes d’entre 10 i 49 empleats. És el teu cas? Posa’t en contacte amb nosaltres per a ser el primer a sol·licitar la teva ajuda.

De què depèn el finançament del programa Kit Digital?

L’import màxim de l’abonament digital dependrà de la grandària de l’empresa:

  • Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats: 12.000€
  • Petites empreses o microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats: 6.000€
  • Petites empreses o microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones de situació d’autoocupació: 2000€

Comprova si la teva empresa pot accedir a les ajudes

Si ets una Pime o autònom i vols saber si la teva empresa compleix els requisits per a poder accedir al Programa Kit Digital, emplena el formulari i t’enviarem al teu email un senzill qüestionari per a comprovar-lo.

FER-HO BÉ I FER-HO SABER

CREATIVITAT AL PODER!

TREBALLEM JUNTS!