Com sol·licito el meu abonament digital si soc una Pime o autònom?

En el cas de complir amb les bases establertes en el Programa Kit Digital, hi ha una sèrie de passos que les Pimes i autònoms han de realitzar per a accedir al programa i completar la sol·licitud. A continuació tractem de detallar al màxim el procés que s’ha de seguir.

1

Registrar-se en el formulari que apareix a la web.

Registra’t en el formulari per a estar informat de totes les novetats del programa Kit Digital, a més, t’avisarem quan les ajudes estiguin disponibles i seràs el primer a optar a les ajudes Kit Digital

2

Consultar el catàleg de solucions digitals

Consulta el catàleg de solucions digitals i tria entre les tres solucions disponibles que més interessin segons el negoci.

Cal tenir en compte que aquest bo es pot emprar en una o més solucions digitals perquè el bo digital funciona com un saldo disponible que es pot emprar fins que s’esgoti.

3

Tramitem la teva ajuda.

Una vegada hàgim estat seleccionats com a Agents Digitalitzadors, ens posarem en contacte amb tu per a ajudar-te a tramitar la teva ajuda.

Que un agent digitalitzador tramiti la teva ajuda et permetrà ser dels primeres empreses a estar al corrent de tot el que ocorri amb Kit digital

4

Elaborem el teu pressupost i comencem a treballar junts.

Una vegada s’hagi tramitat la teva ajuda, només has de seleccionar l’agent digitalitzador amb el qual vols treballar.

Realitzem l’acord de prestació i comencem a treballar en el teu projecte en funció de les solucions que hagis triat, Disseny Web, Comerç Electrònic i Gestió de Xarxes Socials.

Comprova si la teva empresa pot accedir a les ajudes

Si ets una Pime o autònom i vols saber si la teva empresa compleix els requisits per a poder accedir al Programa Kit Digital, emplena el formulari i t’enviarem al teu email un senzill qüestionari per a comprovar-lo.

FER-HO BÉ I FER-HO SABER

CREATIVITAT AL PODER!

TREBALLEM JUNTS!