fbpx

EDUCARE CLUB

COACHING FAMILIAR

Els camins de l’educació, la pedagogia i el coaching familiar porten fins al nostre client @educareclub . Compten amb més de 12 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 10 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.

Targetes per Educare Club: a la part frontal, i ben gros, el logotip de l’empresa, la pàgina web i els icones de les xarxes socials. A la part posterior, la informació. Tot unit pel color groc corporatiu que predomina i les peces de puzzle que caracteritzen la marca per donar-hi un toc infantil sense perdre la formalitat.

Conceptualització i disseny del web del sector educatiu, composada per caixes d’imatges. Predominen els colors vius per mostrar l’alegria i la ingenuïtat infantil.

Podeu veure la pàgina web aquí

Formació o coaching a mida, la peça que encaixa perfectament! Disseny d’un “flyer” de presentació per Educare Club, les targetes de visita i la pàgina web, on hem volgut transmetre l’essència del coaching familiar.

Torna al portfolio

CATÀLEG - AIGÜES DE BARCELONA
RENO REFORMAE
Hola, et podem ajudar?