fbpx

Sanchez Hosteleria

Sanchez Hosteleria

  • Disseny logotip, imatge corporativa i branding

Es tracta d’un restyling per a @sanchezhosteleria . Una nova imatge corporativa que els defineix com a tal i els posiciona en el seu àmbit.

Hem utilitzat una imatge molt flexible, moderna i canviant. Sánchez Hostelería es dedica a la venda i reparació de maquinària d’hostaleria. Té una gran varietat d’estoc permanent i un ventall de serveis com assessorament de projectes integrals o servei tècnic propi, entre d’altres.

Per a poder reflectir una imatge de marca flexible, hem optat per un isotip dinàmic i creatiu que ens permet un joc gràfic molt interessant. Té una major riquesa visual i una diferenciació afegida.

Amb aquest isotip inspirat en uns fogons de cuina, hem aconseguit trobar la particularitat que representa la marca i sense importar si canvia la resta, seguirà essent reconeguda.
Conservem la tipografia, però variem la forma. El que sempre seguirà essent igual serà el quadrat, però variarem el seu interior.

  • Disseny i desenvolupament web

Al costat de la nova imatge gràfica, hem fet també un restyling de la pàgina web de Sánchez Hostelería, per a fer un bon rentat de cara i actualitzar tota la imatge! Una web molt moderna, visual i fina. Us la deixem aquí.

  • Community Management i Social Media

Ens encarreguem de la gestió de les xarxes socials de Sánchez Hostelería, aportant dinamisme, constància i contingut potent! Juntament amb aquesta imatge corporativa tant potent, creem unitat i branding!

Torna al portfolio

Espai Bici Olot
Gestoria Cebollero
Hola, et podem ajudar?