fbpx

Notícies i novetats

Blog

Com posicionar una web nova des de zero.

posicionar web nova

Si teniu una web nova, és possible que us pregunteu com posicionar-la perquè aparegui als primers resultats de cerca. Aquesta és una pregunta que molts propietaris de webs es fan, i la resposta és que no és tan difícil com sembla.

Aquí teniu alguns consells sobre com posicionar una web nova des de zero:

Feu una recerca de paraules clau

El primer pas per posicionar la vostra web, és fer una recerca de paraules clau. Això us ajudarà a identificar les paraules o frases que utilitzen els usuaris quan busquen informació a Internet. Un cop hàgiu identificat les paraules clau adequades, podeu començar a optimitzar la vostra web per a elles.

Optimitza el contingut de la vostra web.

El contingut de la vostra web, és un dels factors més importants per al posicionament en cerca. Assegureu-vos que el vostre contingut sigui original, ben escrit i rellevant per a les paraules clau que teniu en compte. També és rellevant fer servir les paraules clau de manera natural al contingut de la vostra web.

Construeix enllaços a la vostra web

Els enllaços a la vostra web són un altre factor destacat per al posicionament en cerca. Quan altres webs enllacen a la vostra web, això envia un senyal als motors de cerca que la vostra web és important i rellevant. Hi ha diverses maneres de construir enllaços a la vostra web, com ara publicar contingut en altres webs, participar en fòrums i xarxes socials, i contactar amb altres webs del vostre sector per fer enllaços.

Utilitza les xarxes socials.

Les xarxes socials poden ser una eina útil per promocionar la vostra web i millorar el seu posicionament en cerca. Quan compartiu contingut de la vostra web a les xarxes socials, això ajuda a fer-lo més visible per a un públic més ampli. També és possible fer servir les xarxes socials per construir enllaços a la vostra web.

Sigues pacient.

Posicionar una web des de zero requereix temps i esforç. No espereu veure resultats immediats. Continua treballant en la vostra web i, amb el temps, veuràs millores en el seu posicionament en cerca.

A continuació, et donem alguns consells addicionals per com posicionar una web nova des de zero:

Fes servir una estructura de navegació clara i fàcil d’utilitzar.
Fes que la vostra web sigui ràpida i fàcil de carregar.
Utilitza imatges i vídeos de qualitat.
Fes que la vostra web sigui compatible amb els dispositius mòbils.
Mantingueu la vostra web actualitzada amb contingut nou.

Seguint aquests consells, podeu posicionar la vostra web des de zero i aconseguir que aparegui en els primers resultats de cerca per a les paraules clau que teniu en compte.

 

Verificació a Instagram amb la insígnia blava, avantatges: Val la pena?
Les xarxes socials: Una part essencial del màrqueting digital
Hola, et podem ajudar?