fbpx

Notícies i novetats

Blog

Verificació a Instagram amb la insígnia blava, avantatges: Val la pena?

verificació a Instagram

La insígnia blava de verificació a Instagram és un símbol d’autenticitat i de credibilitat que s’atorga als comptes que compleixen els requisits establerts per la plataforma. Aquest senyalador blau, que apareix al costat del nom d’usuari, indica que el compte és autèntic i pertany a una persona pública, una marca o una organització.

Avantatges de la Verificació a Instagram

La verificació a Instagram ofereix nombrosos avantatges als comptes que en tenen, entre els quals s’inclouen:

Major Credibilitat: La insígnia blava ajuda els usuaris a identificar comptes autèntics, generant confiança i credibilitat. Això és especialment valuós per a marques i empreses que poden utilitzar la verificació per enfortir la imatge de marca.

Augment de Visibilitat: Els comptes verificats tendeixen a tenir més visibilitat a Instagram en comparació amb els no verificats. Això és perquè Instagram dona prioritat al contingut de comptes verificats als resultats de cerca.

Millors Oportunitats Comercials: Els comptes verificats poden accedir a oportunitats comercials exclusives, com ara patrocinis, col·laboracions i esdeveniments.

Procés de Verificació

Fins al 2022, l’única manera d’obtenir la verificació a Instagram era mitjançant la sol·licitud mitjançant un formulari en línia. Tot i això, aquell any, Instagram va anunciar un nou programa de verificació per subscripció, que permet als comptes verificats mantenir el seu estatus a través d’un pagament mensual.

El procés de verificació per subscripció és el següent:

El compte ha de complir els requisits establerts per Instagram, que inclouen tenir un nom d’usuari únic, un nombre mínim de seguidors i un historial d’activitat a la plataforma.

El compte ha de pagar una quota mensual de 16,99 euros.

El compte ha d’enviar a Instagram una identificació oficial, com ara un passaport o una targeta d’identitat.

Val la Pena Pagar per la Verificació?

La decisió de pagar per la verificació és personal i depèn de les necessitats i els objectius de cada compte. Per a algunes, la verificació pot ser una inversió rendible per augmentar-ne l’abast i la credibilitat. No obstant això, per altres, la inversió podria no justificar-se.

En considerar si pagar per la verificació, és important tenir en compte:

El Tipus de Compte: Els comptes que representen persones públiques, marques o organitzacions obtenen més beneficis de la verificació que els comptes personals.

Els Objectius del Compte: Els comptes que busquen augmentar-ne l’abast i la credibilitat es beneficien més de la verificació.

El pressupost del compte: La quota mensual de verificació pot ser una inversió significativa per a alguns comptes.

Conclusió.

La verificació a Instagram pot ser una eina valuosa per augmentar la visibilitat i la credibilitat d’un compte. No obstant això, és fonamental considerar els requisits i els costos de la verificació abans de prendre una decisió.

Casos d’Èxit

Alguns exemples de comptes que han obtingut beneficis de la verificació a Instagram inclouen:

Persones Públiques: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Beyoncé, Taylor Swift, entre d’altres.

Marques: Nike, Adidas, Coca-Cola, McDonald’s, entre d’altres.

Organitzacions: ONU, UNICEF, Greenpeace, entre d’altres.

En aquests casos, la verificació ha ajudat els comptes a augmentar-ne l’abast i la credibilitat, generant beneficis comercials i d’imatge.

Consells per Augmentar les Possibilitats de Verificació

Per augmentar les possibilitats de ser verificat, és important seguir aquests consells:

Utilitza un nom d’usuari únic i fàcil de recordar.
Aconsegueix un nombre significatiu de seguidors segons el tipus de compte.
Sigues actiu a la plataforma i publica contingut de qualitat amb regularitat.
Comparteix el teu contingut a altres canals per augmentar la teva visibilitat i abast.
Què succeeix si no ets verificat?

Si no compleixes els requisits per a la verificació, no et preocupis. Encara pots tenir èxit a Instagram sense la insígnia blava. Tot i això, és important seguir els consells anteriors per augmentar la teva visibilitat i credibilitat.

 

Acabo d'obrir un negoci, què he de fer en màrqueting?
Com posicionar una web nova des de zero.
Hola, et podem ajudar?