fbpx

Notícies i novetats

Blog

Instagram Threads: una nova forma de connectar-se amb els teus amics

Instagram Threads

El passat mes de desembre, Meta va llançar Instagram Threads, una nova app que permet als usuaris compartir actualitzacions de text, fotos i vídeos amb els seus amics més propers. L’aplicació, que està disponible per a Android i iOS, s’ha presentat com una manera de crear una experiència més personalitzada i íntima a Instagram.

Com funciona Threads

Per crear un perfil de Threads, els usuaris han d’utilitzar el seu compte d’Instagram existent. L’app mostra una llista de les persones que segueixen a l’usuari a Instagram, i l’usuari pot seleccionar quines d’aquestes persones vol afegir al seu perfil de Threads.

Les publicacions de Threads poden tenir una longitud de fins a 500 caràcters, i es poden afegir fotos i vídeos de fins a cinc minuts de durada. Els usuaris poden també respondre a les publicacions dels seus amics, i poden veure les publicacions que els seus amics han fet en les últimes 24 hores.

Què ofereix Threads

Threads ofereix una sèrie de funcions que la diferencien d’altres aplicacions de microblogging, com ara Twitter o Mastodon. Per exemple, Threads permet als usuaris crear actualitzacions de text amb un límit de 500 caràcters, mentre que Twitter limita les publicacions a 280 caràcters. A més, Threads permet als usuaris afegir fotos i vídeos a les seves publicacions, cosa que no és possible a Twitter.

Una altra característica que destaca de Threads és la seva orientació a la privadesa. Les publicacions de Threads només són visibles per als amics que l’usuari ha seleccionat. Això la converteix en una bona opció per a les persones que volen compartir contingut personal amb un grup reduït de persones.

Recepció de Threads

La recepció de Threads ha estat en general positiva. Els usuaris han valorat les funcions de privadesa i personalització de l’aplicació. No obstant això, alguns usuaris han criticat la falta de novetat de Threads, ja que ofereix funcions que ja estan disponibles en altres aplicacions.

El futur de Threads

És difícil saber com evolucionarà Threads en el futur. Instagram podria afegir noves funcions a l’aplicació per fer-la més atractiva per als usuaris. També és possible que Instagram decideixi integrar Threads completament amb Instagram, de manera que els usuaris no hagin de descarregar una app separada per utilitzar-la.

Conclusió

Threads és una nova app que ofereix una manera diferent de connectar-se amb els amics a Instagram. L’aplicació destaca per la seva orientació a la privadesa i personalització, i podria ser una bona opció per a les persones que volen compartir contingut personal amb un grup reduït de persones.

A continuació, es presenten alguns comentaris i opinions d’usuaris sobre Threads:

Comentari positiu: “Threads és una gran manera de connectar-se amb els meus amics més propers. M’agrada que les publicacions siguin privades, i que pugui afegir fotos i vídeos.”

Comentari negatiu: “Threads no és res nou. Ja hi ha altres aplicacions que ofereixen les mateixes funcions.”

Opinió: “Instagram podria afegir noves funcions a Threads per fer-la més atractiva. Per exemple, podrien afegir la possibilitat de crear grups de Threads.”

Què en penses tu?

Més vers Instagram Threads.

Màrqueting digital, 7 casos d'èxit que han canviat el joc
Disseny Gràfic i Imatge de Marca: L'Art de Seduir a les Xarxes Socials.
Hola, et podem ajudar?