fbpx

Notícies i novetats

Blog

Màrqueting digital, 7 casos d’èxit que han canviat el joc

marketing digital

El màrqueting digital és una eina poderosa per a les empreses que busquen créixer i connectar amb el seu públic. Aquí teniu set exemples de campanyes de màrqueting digital que han estat un èxit rotund.

Coca-Cola:

La campanya “Comparte una Coca-Cola” va ser un èxit instantani. La companyia va imprimir noms populars en les seves llaunes i ampolles, animant els consumidors a compartir una Coca-Cola amb els seus amics i familiars. La campanya va ser un èxit tan gran que es va expandir a més de 70 països.

Campanya.

Dollar Shave Club:

Aquesta empresa de fulles d’afaitar va crear un vídeo viral que va ser compartit per milions de persones. El vídeo va ser divertit, informatiu i va destacar els avantatges de la seva cuchilla d’afaitar. La campanya va ser un èxit instantani i va portar l’empresa a ser adquirida per Unilever per 1.000 milions de dòlars.

Campanya.

Old Spice:

La campanya “The Man Your Man Could Smell Like” va ser un èxit viral. El vídeo va ser divertit, sexy i va destacar els avantatges dels productes Old Spice. La campanya va ser un èxit instantani i va portar a un augment del 107% en les vendes de la companyia.

Campanya.

Airbnb:

La campanya “Belong Anywhere” va ser un èxit rotund. La campanya va destacar la diversitat i la inclusió, i va animar els viatgers a experimentar la vida local. La campanya va ser un èxit instantani i va portar a un augment del 25% en les reserves.

Campanya.

GoPro:

La campanya “Be a Hero” va ser un èxit viral. La campanya va destacar els avantatges de les càmeres GoPro i va animar els usuaris a compartir les seves aventures. La campanya va ser un èxit instantani i va portar a un augment del 300% en les vendes.

Campanya.

Nike:

La campanya “Just Do It” és un exemple clàssic de campanya de màrqueting digital que ha estat un èxit durador. La campanya va ser llançada el 1988 i ha estat renovada diverses vegades des de llavors. La campanya va destacar la importància de la perseverança i la determinació, i va portar a un augment del 18% en les vendes de Nike el primer any.

Campanya.

Apple:

La campanya “Get a Mac” va ser un èxit viral. La campanya va destacar les diferències entre els Macs i els PCs, i va ser un èxit instantani. La campanya va portar a un augment del 42% en les vendes de Macs el primer any.

Campanya.

Aquests són només alguns exemples de campanyes de màrqueting digital que han estat un èxit rotund. El màrqueting digital és una eina poderosa per a les empreses que busquen créixer i connectar amb el seu públic.

Esperem que aquests exemples us inspirin a crear la vostra pròpia campanya d’èxit!

 

Àudio Branding: el poder del so per connectar amb els clients
Instagram Threads: una nova forma de connectar-se amb els teus amics
Hola, et podem ajudar?