fbpx

Notícies i novetats

Blog

Intel·ligència artificial, tendència 2023!

Intel·ligència artificia

Actualment, el màrqueting digital es basa en dades, i el 2023 ho serà molt més. Per això, és recomanable que les empreses que encara no utilitzen la intel·ligència artificial (IA) i l’analítica ho facin, ja que és de gran utilitat per prendre decisions sobre les campanyes.

La intel·ligència artificial en el màrqueting digital es pot fer servir, entre altres coses, per adreçar-se als clients amb anuncis personalitzats i per analitzar les seves dades i triar les millors campanyes de promoció.

 

Permet automatitzar la selecció del públic objectiu i escollir els canals i els continguts més eficaços per a les campanyes.

La capacitat de procés de dades és altíssima i, per exemple, permet combinar resultats d’enviaments anteriors amb l’històric de compres per crear les comunicacions més adequades de manera molt personalitzada.

 

D’altra banda, la intel·ligència artificial també està començant a enlairar-se en la generació de continguts.

Cosa molt a tenir en compte!, hi ha eines que redacten textos i creen imatges per acompanyar-les en qüestió de segons, per exemple, per crear assumptes, cridades a l’acció i les capçaleres.

Models com Whisper permeten el reconeixement de la parla, speech-to-text, cosa que habilita un aprenentatge a un altre nivell del qual hem vist fins ara i que podria oferir nous avenços fins ara no aconseguits.

En el cas de la generació d’imatges, models com Dall-e, Stable Diffusion o MidJourney ens han mostrat que és possible que una IA generi imatges realistes, fins al punt de ser complicat reconèixer una imatge generada a una de debò.

El 2023 assistirem a una enorme evolució del que s’ha vist fins ara.

Més precisió, més control en allò que es genera, millor rendiment, però sobretot salts qualitatius considerables, que en el cas per exemple de la generació d’imatges podria ser, per exemple, el salt al format vídeo.

Podria una IA simular a aquest nivell de perfecció el comportament humà?

Aquí ho deixem, temps al temps.

Si voleu saber molt més d’intel·ligència artificial podeu fer clic aquest enlaç.

 

 

Mitjans digitals periodístics, tenen una bona reputació digital?
E-commerce, nova etapa 2023
Hola, et podem ajudar?