fbpx

Notícies i novetats

Blog

La nova pàgina web de l’Autoescola Apsa

L’Autoescola Apsa estrena la nova pàgina web!

Després d’haver dissenyat el logo, el branding d’interior del seu local i tots els aspectes relacionats amb la nova imatge corporativa de l’autoescola, avui us presentem el disseny web que hem realitzat per Apsa.

Per fer-la, hem agafat tots els elements gràfics dels diferents projectes que hem creat durant el procés de restyling i els hem integrat a la pàgina web. Ara la pàgina web té el mateix estil que tots els altres elements de l’autoescola i és un lloc per on pots navegar fàcilment i d’una manera agradable i senzilla.

Com a tots els altres projectes, domina el vermell i els pantones verd, groc i blau l’acompanyen i el complementen. La tipografia de la pàgina és la que vam decidir que tindria l’autoescola. A la pàgina pots trobar tota la informació necessària sobre els cursos, l’autoescola, els testos, les pràctiques…

Captura de pantalla 2016-08-12 a las 14.35.45

Ja està operativa i la podeu visitar quan vulgueu. Compra pràctiques online, navega per la web i descobreix tot el que ofereix l’autoescola amb l’índex d’aprovats més alt de Girona. Esperem que us agradi!

Neus Interiorista
Marlon Brando

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?