fbpx

Notícies i novetats

Blog

Ajuts per a PIMES del comerç i la seva reactivació

Ajuts per a PIMES del comerç i la seva reactivació

El Govern de la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, ha activat un paquet de mesures d’ajuts al comerç per fer front a la situació econòmica derivada de la crisis de la Covid-19.

Aquests ajuts, dotats amb una partida de 9 milions d’euros, s’articularan a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement i es podran sol·licitar a partir d’aquesta setmana.

REACTIVACIÓ DEL NEGOCI

Ajuts fins al 100% de les accions subvencionables amb un màxim de 2500 €. marlon branding a través d’una col·laboració estreta amb un Gestor de Subvencions amb una llarga experiència us facilitarà les tramitacions per tal de guiar-vos adequadament i aconseguir-les.

No són subvencionables: Sous i salaris, subministres, amortitzacions, rèntings i despeses de viatges. Es tindrà en compte la suspensió de l’activitat o bé decrement de la facturació de com a mínim d’un 70% en els mesos de març i abril, respecte a l’any anterior.

NOTA IMPORTANT: 
Les sol·licituds que reuneixen les condicions, s’aniran aprovant PER ORDRE D’ENTRADA fins a exhaurir la partida destinada a l’efecte.
I es preveu que s’esgotin ràpidament. Si es poden presentar el dijous, no espereu a divendres.
Són compatibles amb altres ajudes i subvencions de l’administració.

Nosaltres seguim ASSESSORANT EMPRESES I TELE-TREBALLANT per responsabilitat social i per promocionar on-line les diferents marques i empreses que dipositen la seva confiança amb nosaltres. La digitalització de la teva empresa no pot esperar: un bon pla de comunicació, una pàgina web potent, un ecommerce rendible, unes xarxes socials que emocionin, posa’t en contacte amb nosaltres:

publi@marlonbranding.net | tel. 972 415 127

Prepara la remuntada amb marlon branding
Tres aspectes a considerar en els esdeveniments online

Publicacions relacionades

Hola, et podem ajudar?