fbpx

Notícies i novetats

Blog

Dissenyem la teva felicitació de nadal

Les empreses saben que arribar als clients en aquestes dates és MOLT important. Per això podem veure el disseny gràfic acompanyant a felicitacions de Nadal des de fa dècades.

Cada empresa té unes característiques i un tipus de client. Per tant, no haurien d’utilitzar els mateixos formats. Existeixen empreses més tradicionals amb clients més tradicionals i unes altres amb major presència digital que es dirigeix als usuaris de la xarxa.

Quin tipus de felicitació nadalenca pots utilitzar en el teu negoci?

Depenent de les característiques de la teva empresa tens diverses possibilitats. D’una banda, estan els Christmas, que poden ser tant impresos com digitals. I d’altra banda, estan els dissenys creats per a enviar per email, els anuncis audiovisuals i els vídeos Christmas animats o anuncis gràfics (és a dir, els que utilitzen il·lustració).

Dins de les següents opcions, has de saber com a empresa quin s’ajusta a tu.

Xmas

Són els elements de disseny gràfic i comunicació imprescindibles per Nadal. En conseqüència, el format triat és el que varia segons el tipus d’empresa. Des dels impresos fins als digitals.

Contingut dirigit a les xarxes socials

Les xarxes són la principal plataforma, actualment, per a visibilitzar qualsevol negoci. Per això, és important que com a empresa sàpigues això i generis contingut audiovisual i gràfic per a publicar en elles, més enllà de les accions de màrqueting nadalenques que hagis establert per a aquestes dates.

El material gràfic present en cada detall

Regalar als clients, empleats o socis és tot un clàssic. Cuidar que cada regal vagi acompanyat d’un detall gràfic és un punt a favor de les empreses. Ja sigui en la personalització del packaging, en les etiquetes o en les targetes de felicitació.

Altres elements com el disseny dels calendaris (tant digitals com impresos) o el banner de la teva pàgina web “vestit de Nadal” serveixen de ganxo per als usuaris. Poden semblar accions més aviat tradicionals, però emprant-les amb enginy i amb gran potència visual ocasionaran bons resultats.

A marlon branding la creativitat és el nostre estil de vida

Quins avantatges té realment el disseny gràfic en campanyes nadalenques?

Per a la teva empresa serà més econòmic, ja que només necessitaràs una agència, com marlon branding, o un dissenyador gràfic que elabori una felicitació molt visual i cridanera sense necessitat de realitzar una gran inversió.
Per a publicar contingut digital ho tens encara més fàcil, ja que no generaràs costos d’impressió, però això és una elecció solament teva.

D’altra banda, el disseny gràfic resulta MOLT atractiu per al públic. L’ésser humà per naturalesa tendeix a parar esment a les imatges. Si els proporciones una amb molta potencial visual, te’ls ficaràs en la butxaca. I amb un bon COPY et garanteixes l’èxit segur.

A més, la distribució és molt senzilla, ja que en l’àmbit digital només hauràs d’enviar-lo per email i/o pujar-lo a xarxes i a la web. I si optes per la impressió, dependrà de diversos factors com la quantitat a imprimir, la grandària…

A què esperes?

Ja t’hem explicat l’essencial del disseny gràfic per a campanyes nadalenques. És una gran forma per a arribar als clients en aquestes dates.
Recorda que tens diverses vies i que el format que triïs dependrà del missatge que vulguis transmetre i de la creativitat del lloc al qual acudeixis a la recerca d’aquest treball. A marlon branding la creativitat és el nostre estil de vida, no et diem res i t’ho diem tot.

El disseny gràfic de la teva campanya ha de reflectir la imatge i filosofia de la teva empresa. Nosaltres podem oferir-te aquestes garanties.

marlon branding, desembre 2019

Social Proof en el màrqueting digital
Sabem el que passarà el 2020. I tu?

Publicacions relacionades

Hola, et podem ajudar?