fbpx

Notícies i novetats

Blog

Instagram checkout

INSTAGRAM INTRODUEIX CHECKOUT, “una nova funció per comprar sense sortir de l’aplicació.”

 

La nova funció en fase beta i de moment només a Estats Units permetrà als usuaris realitzar compres dins la mateixa aplicació. Els articles elegibles per al pagament en l’aplicació ara tenen un gran botó blau de “Checkout a Instagram” sota d’ells, toqueu-lo per seleccionar entre diverses opcions, com ara la mida o el color, una vegada seleccionat el producte, haureu d’introduir les dades de facturació i enviament, a continuació, podeu pagar amb Visa, Mastercard, American Express, Discover i PayPal, tot des de l’aplicació d’Instagram.

Més de 20 marques faran servir el procés de pagament per començar, inclosos Nike, Adidas, Dior, H & M, MAC Cosmetics, Michael Kors, Oscar de la Renda, Prada, Uniqlo, Warby Parker i Zara, i durant els mesos vinents, seran inclosos molts productes de més companyies.

 

 

Un cop completada la primera comanda, la vostra informació es desarà de forma segura per a més comoditat la pròxima vegada que feu la compra. També es rebrà notificacions d’enviament i lliurament directament a Instagram, de manera que pugueu fer un seguiment de la vostra compra.

 

Marlon Branding, març 2019.

Per què has fet clic a "m'agrada"?
Spam

Publicacions relacionades

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?