fbpx

Notícies i novetats

Blog

Xarxes Socials, tens una estratègia?

El que abans era una opció, ara és un deure.

Una necessitat, només amb sortir al carrer podem comprovar que de cada 10 transeünts, 7 estan utilitzant els seus telèfons, connectats entre d’altres a les xarxes socials. Les xarxes socials són fonamentals per a la supervivència de les empreses, siguin aquestes més o menys grans.

La majoria de les persones fan cerques a les xarxes socials, les quals, segurament són els teus clients potencials.

Les persones volen seguir a les seves marques favorites en les xarxes socials.

Es pot obtenir molta informació valuosa sobre la percepció que es té de la marca vers les xarxes socials.

Les xarxes socials avui en dia, han de formar part de qualsevol estratègia d’empresa. Saber aprofitar aquestes poderoses eines t’ajudaran positivament a donar notorietat a la teva marca i a crear comunitat.

Un altre dels punts a favor de comptar amb xarxes socials és que et permet segmentar als teus usuaris.

Però estar present a les xarxes socials sense cap estratègia no ens serveix per a res. Publicar per publicar no ens porta a cap lloc. Hem de tenir clar el nivell d’estratègia de publicacions, juntament amb una bona publicitat i segmentació per poder arribar al nostre públic objectiu (clients, igual a vendes), tot ha d’anar en consonància, amb informes mensuals de les nostres accions a les nostres xarxes i els seus resultats KPIs.

Molts errors que ens trobem a les empreses en l’àmbit de xarxes són, tenir comptes inactius (si no tens activitat, ¿per què tens un compte?), no tenir uns objectius, estratègia o pla, fer un ús personal (és el compte de la teva empresa, no la teva personal). Comprar fans o seguidors: hauràs tirat XXX € a les escombraries. Esperar resultats ràpids: els resultats sempre a mitjà o llarg termini. No realitzar informes, primordial per saber totes les dades de les nostres publicacions i despesa en anuncis (ADS).

Instagram, actualment la xarxa social que més impacte tenim, ens permet donar a conèixer el nostre negoci, qui som, com ho fem, el molt que ens agrada el nostre producte, com ho fem … La seva publicitat no és intrusiva, i els seus resultats (sempre que tinguem un bon pla i estratègia) són espectaculars.

A Marlon Branding gestionem les teves xarxes socials, fem créixer la teva comunitat, millorem la teva presència, creem un pla i estratègia molt acurada, amb resultats: Anàlisi juntament amb l’estratègia, publicacions personalitzades, campanyes i sortejos, més  mesurament és = MÉS CLIENTS.

Marlon Branding, novembre 2018.

Nova web, GINECOLOGIA GIRONA CTD.
Qui dirigeix ara Instagram?

Publicacions relacionades

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?