fbpx

Notícies i novetats

Blog

Marketing digital per la recuperació econòmica després de la pandèmia

Marketing digital per la recuperació econòmica després de la pandèmia

Durant el 2020 la Covid-19 ha fet que les empreses hagin de fer una transformació digital ràpida per tal de no tenir grans pèrdues de diners. La transformació digital havia d’ocórrer i el confinament ha accelerat aquest procés de forma massiva.

COMPRES ONLINE

 

No sabem que passarà al 2021 i els consumidors ja han canviat el seu comportament a favor de les compres online. Aquest canvi de comportament dóna lloc a noves necessitats dels consumidors i fa que les empreses hagin d’adaptar-se digitalment per a no perdre clients.

Tot i que l’online s’està impulsant, l’experiència en tendes físiques segueix sent molt important. Els consumidors fan un ús mixt entre l’online i la compra presencial. Les seves necessitats poden ser cobertes amb compres online, però hi ha vegades que és necessari anar a una tenda físicament abans de comprar res. Això fa que les empreses hagin de canviar a un model digital però no deixant de banda les seves tendes físiques tradicionals. A més, hauran de fer que les tendes siguin més atractives pels clients.

 

NECESSITAT D’UN CANVI

 

L’ús de les aplicacions (apps) va augmentar un 20% a principis de 2020, possiblement a causa del fet que la població estava confinada. Aquestes, ens permeten estar en contacte amb familiars, rebre informació i fer compres des de casa per tant, és normal que el seu ús hagi vist un increment. Una empresa que té una aplicació pot seguir oferint els seus serveis i pot mantenir la seva economia intacta, però, per aconseguir-ho haurà d’innovar i adaptar-se al comportament dels consumidors i les mesures restrictives. Invertir en una aplicació és el mínim necessari per a una empresa, ja que la transició digital així ho demana.

Nosaltres mateixos a Marlon Branding, hem vist un increment de les empreses per millorar les seves xarxes socials i les seves webs, incorporant tendes online i una millor experiència pels clients. Aquestes empreses han vist la necessitat urgent d’un canvi cap a un model més digital donada la situació actual.

 

 

En resum, després de la pandèmia la transformació digital de les empreses serà un punt clau per a la seva continuació. Durant aquesta crisi econòmica mantenir-se en positiu econòmicament parlant, serà definit per la inversió de les empreses en la transformació digital i en la seva innovació a l’hora d’oferir els seus serveis de manera online com offline.

The Climate Crisis Font: una tipografia per a conscienciar sobre el canvi climàtic
4 canvis en el comportament dels consumidors que han transformat el comerç

Publicacions relacionades

Hola, et podem ajudar?